Начало » Камагра – Бъди номер едно

КАМАГРА

4.7
(615)

Това е изцяло природен продукт

  • 100% безвреден! 100% гаранция за качество от БОРОЛА 100% 100%
камагра

Какво представлява Камагра?

Изцяло природен продукт, който има благоприятен ефект върху сексуалната способност при мъже и жени.

Какво съдържа Камагра?

Активните съставки на продукта са едни от най-мощните природни продукти с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула от съдържа стандартизирани екстракти от: Трибулус терестрис 250 mg, L – аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg.

За какво е предназначена Камагра?

Продукта е природно решение при еректилна дисфункция, нарушена сексуална способност и либидо при мъже и жени, преждевременна еякулация, за по-голямо сексуално удоволствие, нарушена репродуктивна способност, за полова, физическа и психическа мощ.

Как действа?

Влияе благоприятно върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото. Оказва положителен ефект при преждевременна еякулация. Допринася за по-голямо сексуално удоволствие, премахване на умората и физическото изтощение. Действа благоприятно при нарушена репродуктивна способност. Поддържа половата, физическата и психическата мощ.

Как се приема?

Този природен продукт се приема по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

След колко време да се очаква ефект?

Ефектът от действието не настъпва веднага. Продуктът не е предназначен за получаване на моментен ефект, а е предвиден за дългосрочно решение. Оптималният срок за получаване на ефект е различен за всеки индивид. Обикновено са необходими 4 седмици за получаване на пълен резултат.

Защо Камагра е по-специален продукт?

Защото съдържа изцяло природни и безвредни съставки с благоприятен ефект при сексуална дисфункция при мъже и жени. Иновативната комбинация от високопречистени и стандартизирани екстракти повишава многократно ефективността. Съставките имат допълващо действие за по-мощен ефект. За разлика от синтетичните лекарства, при употреба на Камагра не се наблюдават нежелани ефекти. Продукта има научно доказан ефект и е икономически по-изгоден.

Къде може да се закупи Камагра?

Може да се закупи в аптеките, в магазини Здраве и Природа и електронен магазин МОМО – www.momo.bg

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 615

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещо публикуване на информации..

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

4 Коментарa
Най-стари
Най-нови Най-оценени
Вградени отзиви
Вижте всички коментари
Милен
Милен
24.06.2017 8:11

Каква е цената?

Екип Камагра
Админ
Екип Камагра
24.06.2017 11:31
Отговор на   Милен

Здравейте,

Цената на продукта Камагра, при покупка онлайн чрез momo.bg е 16.50 лв.
При поръчка над 60лв. доставката е безплатна за цялата страна. При поръчка под 60лв. стойността на доставката е 5лв. за територията на България.

Освен онлайн, продукта може да намерите в аптеките, нашите фирмени магазини и щандове (Здраве и природа) в София, Пловдив, Шумен и Сухиндол.

Хранителната добавка Камагра:

Оказва стимулиращо действие върху сперматогенезата
Увеличава либидото, честотата на сексуалните контакти и качеството на ерекцията
Възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори
Премахва умората и физическото изтощение
Повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%.

Екип Камагра

Милко
Милко
14.03.2019 13:40

Предложете и нещо за жени моля. Че с жената имаме нужда, за мен Камагра а за нея нещо?

Екип Камагра
Админ
Екип Камагра
14.03.2019 13:41
Отговор на   Милко

Здравейте,

Предлагаме на Вашето внимание Kamasutra / Камасутра сексуален стимулант за мъже и жени х30 таблетки – Borola

https://www.momo.bg/product/60/kamasutra.html

Kamasutra е невероятен природен продукт за стимулиране на сексуалната активност, повишаване на либидото и удоволствието от секса, подходящ и за мъже и за жени. Страхотният ефект на продукта се получава благодарение на мощната формула от прецизно подбрани природни екстракти и биокатализатори за повишаване на сексуалното желание и обостряне на сетивата и чувствителността по време на секс. Камасутра съдържа екстракти от йохимбе и гинко билоба, в комбинация с цинк, ά-токоферол и пиридоксин със силно изразен ефект на афродизиак. Камасутра спомага за преодоляване на импотентността, подобрява метаболизма и доставя антиоксидантна защита. Камасутра повишава половата мощ и сексуалната способност като спомага за постигането на дълъг, качествен и изпълнен с удоволствие и чувственост сексуален акт. Йохимбинът, съдържащ се в екстрактът от йохимбе, повишава потентността и има афродизиачно, стимулиращо и укрепващо действие. Йохимбинът разширява кръвоносните съдове в областта на половите органи и повишава възбудимостта на центровете, свързани с половия рефлекс. Също така йохимбинът повишава нивата на тестостерона и норадреналина, увеличава мускулната сила, намалява телесните мазнини и може да се използва като анаболно средство. Екстркаът от Гинко Билоба потенциира ефекта на йохимбин, подобрява оросяването на мозъка и периферните кръвоносни съдове и повишава тонуса и еластичността на кръвоносните съдове. Цинк, ά-токоферол и пиридоксин действат в синергия за подобряване на половата функция.

Екип Камагра

0
Бихме се радвали на вашето мнение. Моля, коментирайте!x
()
x
Share This