йохимбин

Йохимбин – афродизиак за мъжка сила и мощ

0
(0)

Мъже, знаете ли какъв е ефектът от естествения стимулант йохимбин върху сексуалната ви сила? В тази публикация ще научите как натуралният афродизиак влияе върху достигането на по-голяма полова мощ и какви други положителни ефекти има той върху мъжкия организъм.

Увеличаване на половата сила с йохимбин

Йохимбинът е алкалоид, извлечен от южноафриканското дърво йохимбе. Познат на силния пол още в древността и днес екстрактът от йохимбе се използва за овладяване на еректилни проблеми. Той разширява кръвоносните съдове в таза и стимулира частта от гръбначния стълб, отговаряща за ерекцията. Това води до получаване и по-добро задържане на ерекция. Природният афродизиак повишава мъжкото либидо и връща сексуалното самочувствие. Освен върху половата мощ, йохимбин има и влияние върху процесите в организма, отговарящи за изгарянето на мазнини.

С йохимбин топим излишните мазнини

Както вече споменахме, екстрактът от йохимбе стимулира ерекцията и нейното поддържане, но и спомага за свалянето на килограми. Йохимбинът забързва обмяната на веществата, повишава енергията, нивото на тестостерона и има свалящ напрежението ефект.
Йохимбинът е предпочитано от културистите средство за изгаряне на мазнини, стимулиране на растежа на мускулите и физическата сила. Освен изброените ползи, приемът на йохимбин има антиоксидантен и тонизиращ ефект.

Banner

Да се доверим на продукт, съдържащ чист йохимбин

За да се преборим веднъж завинаги с еректилните проблеми, трябва да заложим на качествените и изпитани продукти. Чистият екстракт от йохимбе, комбиниран с други природни съставки с доказано положително действие върху мъжката потентност, е правилното решение за страдащите от еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Натуралният продукт, на който специалистите съветват да се доверите, е Камагра / Kamagra®.

Уникалната комбинация от стандартизирани екстракти от жен-шен, трибулус терестрис (билката Бабини зъби), йохимбе и L-аргинин. Тези съставки действат положително върху мъжката потентност като се борят ефективно с еректилната дисфункция, повишават либидото, честотата и качеството на половите контакти, подобряват сперматогенезата. Подпомага мъжката сила и връща увереността. Продуктът няма моментален ефект, действието му се наблюдава до 4 седмици от започване на приема. За разлика от много средства на пазара, няма странични ефекти и е безвреден при продължителна употреба. По 1 капсула, 2-3 пъти дневно след прием на храна, е дългосрочното решение на мъжките проблеми с потентността.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.