потентност

Мъжка потентност – ето кои храни и напитки я „убиват“!

5
(2)

Всички знаем значението на думата „афродизиак“ – вещества, които повишават сексуалното желание и потентност. Знаем и кои са храните, смятани за афродизиаци – черният шоколад, стридите, авокадото, смокините. Малко от нас обаче подозират, че съществуват определени храни и напитки, наречени анафродизиаци, които притежават коренно противоположен ефект. Неприятната новина е, че не само че ги има, но те са навсякъде около нас. Специалистите са категорични, че ако мъжете не ограничат значително техния прием, могат сериозно да влошат качеството на сексуалния си живот и дори да намалят плодовитостта си. В редовете по-долу ще разкрием кои са убийците на мъжкото либидо.

Храни и напитки, които понижават потентността при мъжете

Соя

Тази зърнено-бобова култура съдържа фитоестрогени – растителни аналози на естрогена, а техният прием може да понижи нивото на тестостерон. При редовна консумация соята увеличава риска от намаляване мъжка плодовитост, увеличаване на мастните запаси в организма и оредяване на окосмяването по тялото.

Изкуствени подсладители

Те са едни от най-големите врагове на мъжкото либидо. Аспартамът, който се съдържа в тях, понижава синтеза на серотонин – невротрансмитер, който влияе върху сексуалното поведение. Намалените нива на този хормон, известен още като хормона на щастието, водят съответно до намалено сексуално желание.

Banner

Силно подсладени безалкохолни напитки

Те предизвикват проблеми в теглото и настроението. Твърде честият им прием води до покачване на теглото, стоматологични проблеми (кариеси) и увеличават опасността от диабет. Съвкупността от всички тези здравословни проблеми значително понижава потентността и сексуалните способности на мъжете.

Алкохол

Много мъже прибягват до приема на алкохолни напитки, за да отпуснат напрежението и да подобрят настроението си. Ако консумацията на алкохол се превърне в ежедневие обаче, той се превръща в заплаха за мъжката потентност. Причината е, че производството на тестостерон намалява, а това увеличава вероятността от възникване на редица сексуални проблеми.

Кафе

Прекомерният прием на кафе води до повишаване на хормона на стреса – кортизол и намалява производството на тестостерон. Освен води до понижаване на жизнената енергия, тъй като забавя усвояването на глюкозата в кръвта.

Научно доказаният начин за повишаване на мъжката потентност

Специалистите по сексуално здраве у нас приканват мъжете своевременно да ограничат приема на изброените храни и напитки, за да увеличат своето либидо. За върхово представяне в леглото освен промяната в диетата те препоръчват да се осигури приема на Камагра / Kamagra®. Този природен продукт е вдъхновен и създаден специално за мъже. Той е гаранция за разпалване на сексуалното желание и пламенни емоции в спалнята. В основата на положителния ефект върху либидото стои уникалният състав на продукта. Този природен дар съдържа 4 от най-мощните природни съставки срещу сексуалната дисфункция при мъжете. Всяка капсула съчетава силата на L-аргинин, йохимбе (10% екстракт), жен-шен и трибулус терестрис (Бабини зъби). Прецизно дозирани и съвършено пречистени, съставките активно си взаимодействат и взаимно увеличават ефекта си.

В резултат Камагра

• увеличава синтеза на азотен оксид, което води до кръвонапълване и по-добра и продължителна ерекция
• увеличава броя и подвижността на сперматозоидите
• подобрява физическата издръжливост
• възстановява и увеличава либидото, както и честота на сексуалните контакти
• възстановява невромедиаторите и действа на съдовите рецептори
• води до по-добра и продължителна ерекция
• премахва тревожността, умората и физическото изтощение
• повишава нивото на мъжките полови хормони (тестостерон) с 33%
• притежава известен анаболен ефект

Установено е, че ефективността на Камагра е съизмерима с тази на широко използваните средства за повишаване на либидото

За разлика от тях обаче Камагра няма нежелани ефекти и е предвидена за дългосрочно решение. Действието му не настъпва моментално. Активните съставки се нуждаят от време, за да разгърната напълно потенциала си. Обикновено първите резултати са налице след 4 седмици. За постигане на оптимален ефект се препоръчва да се приема продължително време по 1 капсула 2-3 пъти дневно след хранене. Дълговременната употреба не крие рискове за здравето поради 100% натуралния произход на съставките. Продуктът има отлична поносимост и е икономически изгоден.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.