причини за понижено либидо при мъжете

Кои са най-честите причини за понижено либидо при мъжете?

0
(0)

Съществуват ред причини за понижено либидо при мъжете. В настоящата статия ще посочим най-честите виновници за липса на сексуално желание при представителите на силния пол.

Най-разпространените причини за понижено либидо при мъжете

Депресия

Чувството на меланхолия, тъга и отчаяние коренно преобръща всички аспекти от живота на страдащия. Попаднали в плен на унинието, дори и най-изявените алфа мъжкари губят сексуалния си апетит. Доколко голям ще е спадът в половата им мощ зависи от силата на емоционалното им страдание. В общия случай обаче, колкото по-дълбока е „дупката“, в която са изпаднали, толкова по-смразяващ е сексуалния хлад. Не е изключена възможността пониженото либидо да е страничен ефект на някои антидепресанти. В случай че това е така, консултацията с психолог и психотерапевт е наложителна. Макар и смущаващ въпросът за потиснатото сексуално желание не търпи отлагане и трябва детайлно да се обсъди. Единствено в диалога със специалист ще се роди решението дали да се намали дозата на предписания медикамент, или напълно да се преустанови приемът му.

Лекарствени средства

Освен от антидепресантите понижено либидо при мъжете може да е резултат от нежеланите последици на широка гама фармацевтични продукти. Такива са някои лекарства против косопад, медикаменти за контрол на кръвното налягане, антихистамини (противоалергични лекарства), медицински канабис, антикоагуланти (противосъсирващи лекарствени средства), бета-блокери.

Banner

Ниски нива на тестостерон

Тестостеронът има ключова роля в организма на мъжете. Неговата функция е толкова важна, че се възприема като синоним на мъжественост. Освен че се грижи за потентността, този полов хормон е отговорен за редица белези като плътния глас, окосмяване по лицето и по-лесното натрупване на мускулна маса. Постепенният спад в нивата му е неизменна част от процеса на остаряване. Пониженото му количество в разцвета на силите на мъжа се приема за анормално явление и е една от основните предпоставки за понижено либидо. Добре е незабавно да се предприемат мерки за повишаването му.

Отговорът на природата за противодействие на най-честите причини за понижено либидо при мъжете

Разностранният характер на причините, довели до понижено либидо, налага предприемането на комплексни действия и мерки за повишаването му. Природният продукт Камагра / Kamagra® е чудесно допълнение към промяната на хранителните и двигателни навици. Уникалната комбинация от четири натурални активни съставки с отношение към сексуалните смущения при мъжете възвръща желанието за страстни изживявания в спалнята. L – аргинин повишава физическата издръжливост, а Мака има благоприятен ефект при мъже със сексуални смущения, каквото е и пониженото либидо. Женшен премахва тревожността, умората и физическото изтощение, а Трибулус терестрис доказано повишава нивото на мъжките полови хормони (напр. тестостерон) с 33%. В резултат на допълващото действие на активните съставки чувствеността на сетивата се обостря, а сексуалните способности и либидото се повишават. Продуктът е практически безвреден, икономически изгоден и предлага дългосрочно решение на мъжките сексуални проблеми.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.