тестостерон-стареене

Може ли тестостеронът да забави стареенето на мъжа?

5
(1)

Може ли половият хормон тестостерон да се окаже „фонтанът“ на младостта за мъжете? Напредването на възрастта променя редица аспекти от живота на мъжа, а според някои специалисти поддържането нивата на тестостерона може значително да намали негативния й ефект. Как може да стане това, за да бъдат ползите повече от рисковете?

Тестостерон – действие

Тестостеронът има главна роля в протичането на редица жизнени процеси в мъжкия организъм:

  • регулиране на костната плътност
  • разпределението на мастните депа в различните зони на тялото
  • натрупването на мускулна маса и др.

Тестостеронът има основна роля и по отношение на мъжките сексуални функции. Той участва във:

Banner
  • формирането на вторичните полови белези при момчетата
  • регулирането на възбудимостта и сексуалното влечение (либидо)
  • постигането на качествена ерекция

Секрецията на тестостерон е най-висока непосредствено след пубертета, след което бавно, но трайно намалява. Това води до естествено отслабване на мъжките сексуални функции. В зряла възраст, и особено след 50-годишнината си, повечето мъже усещат, че редом с младостта, бавно губят и сексуалните си способности. Би ли могло увеличаването на тестостерона да допринесе за поддържане на младостта на мъжа в това отношение? Според много специалисти – да! Важно е обаче повишаването на тестостерона да се комбинира с мерки за комплексно подобряване и поддържане на сексуалните функции.

Поддържане на сексуалните функции – белег за младост при мъжа

Природният продукт Камагра / Kamagra® е решението за всеки мъж, който иска да задържи сексуалната си сила неподвластна на промените, които възрастта носи. Четирите допълващи се съставки помагат за стимулиране естествената секреция на тестостерон. В допълнение те осигуряват и:

  • повишаване на физическата издръжливост
  • премахване на тревожността
  • подобряване на сперматогенезата
  • по-лесна и бърза ерекция
  • повишаване на либидото

Общият ефект от приема на продукта е свързан с елиминиране на сексуални смущения като еректилна дисфункция и преждевременна еякулация. Комплексното подобряване на половите функции е гарант за по-дългото поддържане на мъжкото сексуално здраве.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.