еректилна дисфункция

Колко мъже страдат от еректилна дисфункция?

0
(0)

От еректилна дисфункция се оплакват много мъже. Сред тях попадат основно възрастни, но в последните години възрастта на засегнатите притеснително пада. В настоящия материал ще хвърлим светлина върху официално оповестените данни за разпространението на еректилната дисфункция. Каква е реалната бройка на страдащите от този типично мъжки проблем?

Еректилна дисфункция – най-честият сексуален проблем при силния пол

Сред най-сериозните сексуални проблеми при мъжете попадат:

Никое от тези състояния обаче не се среща толкова често, колкото еректилната дисфункция. Освен че е най-разпространеният от мъжките сексуални проблеми, тя е и най-голямата пречка пред осъществяването на пълноценен сексуален контакт. Еректилната дисфункция се проявява със слаба ерекция в някои случаи дори с пълна липса на такава.

Banner

Какво сочи официалната статистика за случаите на еректилна дисфункция?

Специално преведено проучване, оповестено в журнала на Американската медицинска асоциация, показва официалната статистика по отношение на еректилната дисфункция. Данните сочат процентното разпространение на проблема сред отделните възрастови групи мъже. То е както следва:

  • 4% засегнати сред мъжете на 50-годишна възраст
  • 17% при 60-годишните
  • 22% при 65-годишните
  • Над 50% при мъжете над 70-годишна възраст

Споделянето за налични сексуални проблеми е тема табу за повечето мъже. До консултация с лекар и търсене на квалифицирана помощ прибягват само част от засегнатите от еректилна дисфункция. Поради това официалните данни за разпространението на състоянието не са напълно реални. Според специалистите реалният брой на мъжете с хронична слаба ерекция е по-голям от оповестения.

Напълно нормално е с напредването на възрастта проявите на еректилна дисфункция да зачестяват. Важно е да се знае обаче, че състоянието рядко е необратимо и в повечето случаи може да бъде преодоляно.

Камагра – природният сексуален стимулатор, който успешно премахва еректилната дисфункция

Независимо от възрастта им, мъжете с еректилна дисфункция може да разчитат на природната помощ, осигурена от Камагра / Kamagra®. Този продукт съдържа 4-те най-мощни естествени стимулатори на мъжката сила:

1. екстракт от йохимбе

2. L-аргинин

3. екстракт от бабини зъби (трибулус терестрис)

4. екстракт от жен-шен

Тези съставки превръщат Камагра в средство за успешно премахване както на еректилна дисфункция, така и на преждевременна еякулация, проблеми с либидото и тестостерона.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.