ектилната дисфункция

Какво трябва да знаят мъжете за лекарствените средства, предписвани при еректилна дисфункция

0
(0)

Еректилната дисфункция засяга почти всеки мъж в даден етап от живота му. Независимо дали такъв проблем ще се появи инцидентно или ще се превърне в хронично явление, лекарите констатират, че тенденцията е повечето пациенти да се насочват към синтетичните лекарства в търсенето на помощ, въпреки широкия избор и наличието на природни заместители със съпоставим и по-безвреден ефект. Има обаче няколко въпроса, по които е необходимо пациентите да потърсят информация преди да се спрат на лекарствен продукт за проблема си и лекарското мнение е задължително.

Как действат лекарствата за еректилна дисфункция?

Всичките лекарства, изписвани при еректилни дисфункции, имат подобен метод на действие – увеличават притока на кръв към мъжките гениталии и осигуряват качествена ерекция и нейната дълга продължителност. Осигуряват отделяне на азотен оксид от нервните окончания в тези зони, който отпуска гладкомускулните стени на кръвоносните съдове и подобрява кръвотока в тях, а крайният ефект е появата на ерекция.

Как се проявява ефектът на тези лекарства във времето?

Синтетичните медикаменти, повлияващи еректилната дисфункция, имат бърз ефект, в повечето случаи той се проявява до максимум половин час след приема и продължава от няколко часа до 2-3 дни. След това обаче ситуацията връща стария си облик, защото тези лекарства нямат лечебен ефект, а главната цел е временното притъпяване на симптомите на мъжкия сексуален проблем. Няма натрупване на благоприятен ефект във времето и редовният прием е единственото решение. Той обаче е опасен, поради изявените странични ефекти на тези продукти.

Banner

Кои са страничните ефекти на лекарствата за еректилна дисфункция?

Най-честите странични ефекти, с които се проявяват те, са болки в гърба, главоболия, световъртеж, зачервяване на лицето и назални смущения, наподобяващи алергичните реакции – подпухване на лигавиците, течащ нос и др. Има и редица ограничаващи състояния на организма, при които не се препоръчва прием на такива средства, а именно – високо или много ниско кръвно налягане, сърдечни проблеми или такива от съдов характер. Лекарската консултация е задължителна при подобни състояния.

Могат ли някои природни продукти да заменят успешно синтетичните лекарства в борбата с еректилните дисфункции?

Има научни доказателства за няколко естествени продукта, чиито ефект е съпоставим по проява и дори по-добър по отношение на липсата на странични ефекти от приема им. Четири от тях са комбинирани в състава на изцяло природния продукт Камагра. Това са женшен, аргинин, трибулус терестрис и йохимбе. С приема ще получите натрупващ се във времето ефект, с който симптомите на еректилна дисфункция постепенно ще отшумят и изчезнат, вместо да бъдат временно замаскирани. Продуктът действа, независимо дали сексуалните дисфункции са причинени от физически или емоционални проблеми.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 0 / 5. Брой гласове: 0

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.