храни за задоволителна ерекция

Храни за задоволителна ерекция – ето кои да опитате!

5
(2)

Проблемите със сексуалната мощ са деликатна тема за представителите на силния пол. В статията споделяме кои храни за задоволителна ерекция могат да се отразят благоприятно на интимния ви живот.

Най-добрите храни за задоволителна ерекция

Една от най-разпространените причини за еректилна дисфункция е незадоволителен приток на кръв към пениса. Състоянията, които водят до нарушения в кръвоснабдяването на мъжкия полов орган са високото кръвно налягане и атеросклероза. Прибавянето на някои продукти в диетата може да повлияе благоприятно тези състояния на сърдечно-съдовата система и да възобнови еректилната способност при мъжете.

Спанак

Спанакът е нискокалоричен листен зеленчук, богат на редица витамини и минерали, включително калий, магнезий, витамин А, витамин К, витамин В2, витамин С, калций и др. Спанакът също така е отличен източник на фолиева киселина. Недостигът й често е свързван с незадоволителна ерекция и преждевременна еякулация.

Banner

Авокадо

Благоприятният ефект от консумацията на авокадо по отношение на проблеми с ерекцията се дължи на високите количества витамин Е в състава на този плод. Той усилва кръвоснабдяването на гениталиите, допринася за повишаване на възбудимостта и производството на полови хормони, които увеличават либидото. Резултати от проучване през 2021 г. показват, че приемът на витамин Е и женшен повлиява благоприятно еректилната дисфункция. Учените считат, че ефектът се дължи на силните им антиоксидантни свойства.

Диня

Този вкусен плод съдържа 92% вода и цитрулин – съединение, което подобрява еластичността на съдовете и притока на кръв. Приеман в повишени количества цитрулинът подпомага отделянето на аргинин – аминокиселина, която увеличава азотния оксид. Това води до кръвонапълване и ерекция, повишаване на броя и подвижността на сперматозоидите и подобряване на физическата издръжливост. По този начин динята действа като естествена виагра и подобрява еректилната функция.

Натурален шоколад и други неочаквани храни за задоволителна ерекция

Черният шоколад е пълен с флавоноиди, чиито антиоксидантни свойства предотвратяват еректилната дисфункция. Тези мощни фитохимикали имат свойството да повишават нивото на тестостерон и да подобряват качеството на спермата. В допълнение се грижат за здравето на кръвоносните съдове, което също е от значение за страдащите от еректилна дисфункция. Други продукти, богати на флавоноиди са ядките, зърнените продукти и някои зеленчуци. Виното също е добър източник на тези фитохимикали, но трябва да бъде консумирано в норма.

След като споделихме тези здравословни храни за задоволителна ерекция, вижте кое е доказаното решение за възстановяване на половата мощ

Камагра / Kamagra® е изцяло природен продукт за трайно преодоляване на еректилната дисфункция. Продуктът е природно терапевтично средство, специално разработено за дългосрочно овладяване на сексуалните нарушения. Помага за подобряване постигането, задържането и качеството на ерекцията в дългосрочен план. Този мощен ефект се дължи на рационалната комбинация от висококачествени съставки – екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестис, L-аргинин. За разлика от синтетичните продукти не води до появата на странични реакции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.