упражнения за еректилна дисфункция

Упражнения за еректилна дисфункция – опитайте тези 3!

5
(1)

Практикуването на упражнения за еректилна дисфункция определено може да бъде от полза за мъжете, които изпитват затруднения при постигането или поддържането на задоволителна ерекция. Еректилната дисфункция най-често засяга възрастните господа, но не е изключено да се появи и при по-млади мъже. Рискови фактори са затлъстяването, сърдечно-съдови болести, диабет, тютюнопушене и др. Физическата активност се отразява благоприятно върху цялостния начин на живот, а резултатът често си проличава и в леглото. Ето кои 3 упражнения си струва да опитате за възвръщане на мъжкото самочувствие и половата мощ.

Упражнения на Кегел – помагат за еректилна дисфункция

Едни от най-разпространените и ефективни упражнения срещу еректилна дисфункция са тези на Кегел. Резултатът от практикуването им е толкова добър, защото работят в посока укрепване на тазовото дъно, и по-специално на булбокавернозния мускул при мъжете. Той позволява на пениса да се пълни с кръв по време на ерекция, да изпомпва по време на еякулация и да изпразва уретрата след уриниране. Ето защо упражненията на Кегел определено са от полза за мъжкото здраве! А най-хубавото е, че не се налага да посещавате фитнес залата, за да ги изпълните.

Преди да преминете към упражненията на Кегел, е важно да намерите булбокавернозния мускул. Най-добрият и лесен начин да направите това е като спрете струята си няколко пъти по време на уриниране. Мускулът, който използвате за прекъсването, е този, към когото трябва да се фокусирате при изпълняване на упражненията. Уверете се, че вместо това не стягате мускули на задните части, корема или краката. Упражненията на Кегел може да се изпълняват в седнало, легнало или изправено положение. Стиснете булбокавернозния мускул и задръжте за три секунди. Освободете и повторете три до пет пъти. За най-добри резултати се препоръчва да изпълнявате упражнението поне по три пъти на ден. Когато мускулът стане по-силен, увеличете от три секунди на пет секунди и т.н. Предизвикайте себе си да задържите за по-дълго време, като стремежът е да успеете за десет секунди. Резултатите не са на лице веднага. Както при всеки мускул, ще му трябва време, за да се тонизира и укрепне. Дайте си поне четири до шест седмици, за да видите положителния ефект.

Banner

Аеробни упражнения за еректилна дисфункция

Според проучване от 2018 г. за въздействието на физическата активност върху еректилната дисфункция е доказано, че аеробните упражнения се борят със състоянието, ако се практикуват поне четири пъти седмично. Тренировката трябва да продължава най-малко 40 минути и да бъдете постоянни за период от минимум шест месеца, за да си проличи ефекта срещу еректилна дисфункция. Аеробните активности, които си струва да опитате включват бягане, колоездене, плуване, бокс, гребане и др. Физическата активност помага за преодоляване на рисковите фактори, свързани с еректилната дисфункция. Аеробните упражнения подобряват сърдечно-съдовото здраве, помагат за отслабване, контрол върху диабета и повдигане на самочувствието.

Йога

Йогата също може да се отрази благоприятно върху представянето на господата в леглото. Тази древна практика помага за овладяване на стреса и нервното напрежение – две от честите причини за еректилна дисфункция (психогенна еректилна дисфункция), особено сред по-младите мъже. С помощта на йога асаните може да повлияете положително както на физическото, така и на психическото здраве и да свалите напрежението.

Ако упражненията не са достатъчни, природата има лек срещу еректилна дисфункция

Специалистите по сексуално здраве у нас приканват мъжете да се доверят на Камагра / Kamagra®. Това е 100% натурален продукт, който помага за възвръщане на самоувереността в леглото. Благотворното действие се дължи на съдържащите се във всяка капсула стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Всички тези вещества са с доказано действие срещу сексуалните дисфункции при мъжете и жените. Съчетани са така че повишават качеството на ерекцията, увеличават либидото и усилват чувствеността на сетивата. Намаляват физическата и психическата умора, и влияят благоприятно върху сексуалната способност.

Продуктът предлага дългосрочно решение за проблема. За оптимални резултати се препоръчва по-продължителен прием. Няма данни за нежелани ефекти и странични реакции.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.