трибулус фитнес

По-добро фитнес представяне с мощния Трибулус терестрис

5
(1)

Завидна мъжка мощ и по-добро фитнес представяне – това обещава билката Трибулус терестрис. Какви ползи за активно спортуващите крие богатият ѝ състав – научете в следващите редове.

Повече за природното чудо Трибулус терестрис

Трибулус терестрис е известна билка, използвана в източната традиционна медицина. Поради доказаните си в практиката полезни свойства се превръща в предпочитано лечебно средство в множество страни по света. Тъй като местоположението и климатът на страната ни предразполагат съществуването на множество видове лечебни растения, Трибулус терестрис се среща и по нашите ширини. В народната медицина растението е познато под името Бабини зъби. Разпознава се по лимоненожълтите малки цветове, листата с елипсовидна форма и белезникави власинки, и шипчетата по плода. За лечебни цели се използват всички части на растението. Плодовете и коренът са предпочитани, тъй като съдържат най-много биологично активни вещества.

Анализ на състава на Трибулус терестрис разкрива, че растението съдържа много естествени химични съединения. Сред най-известните от тях са стероидните гликозиди (сапонини) и алкалоиди. Сред останалите открити съединения са феноли, флавоноиди, завидни количества витамин C и други. Изследователите все още откриват нови вещества с високо молекулно тегло, принадлежащи на семейството на изброените съединения.

Banner

Ползи от Трибулус терестрис по отношение на фитнес представянето

Все повече спортуващи залагат на натуралните безопасни алтернативи за подобряване на представянето и постигане на по-високи резултати. Като природна хранителна добавка за активно трениращи, Трибулус терестрис се отличава със завидни свойства. Учените са на мнение, че основният му механизъм на действие е по отношение на половите хормони. Счита се, че стимулира хипофизната жлеза, в резултат на което се произвежда повече лутеинизиращ хормон, който насърчава синтеза на по-високи нива на тестостерон при мъжете. На този ефект се приписва приносът му за потенциално увеличаване на мускулната маса. Действието му при жените е насочено по-скоро към регулиране на половите хормони. Трибулус насърчава още освобождаването на азотен оксид. Това довежда до увеличаване на притока на богата на кислород кръв към мускулите и позволява по-пълно използване на хранителните вещества, като протеини, например. Приемът на Трибулус терестрис може да повиши издръжливостта по време на тренировка, както и насърчава възстановяването на мускулите след натоварване.

Мощна комбинация с Трибулус терестрис, подходяща при активно трениращи хора

С доказаните ефекти върху нивото на азотния оксид, някои спортуващи предпочитат да приемат Трибулус преди тренировка. Той е адекватна природна алтернатива, която няма бързо отминаващото действие на кофеина и „разтърсващия” ефект на някои синтетични бленди.

За да се възползвате от всички ползи на Трибулус терестрис, заложете на мощната комбинация на билката с Мака, Женшен и L-аргинин. Ще я откриете в природния продукт Камагра / Kamagra®. И четирите активни съставки съдействат за повишаване на енергията и физическата издръжливост. Повлияват психическата и физическата умора. Така съдействат за по-добро спортно представяне и оптимизиране на резултатите. В други отношения, продуктът допринася и за увеличаване на мъжката полова мощ. Спомага за повишаване на сексуалното желание, честота и удоволствие от половите актове. Рационалната природна комбинация с висококачествен състав и синергично действие осигурява по-мощен, безопасен за здравето ефект при продължителен прием.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.