съвети за полова мощ

Съвети за полова мощ специално за вас, мъже!

4.6
(19)

Днес ще дадем ценни съвети за полова мощ на онези от вас, които искат да подобрят представянето си в интимен план. Не ги пропускайте! Определено има какво да научите!

Намалете тревожността и управлявайте стреса

Притеснението и нервното напрежение са сред най-големите убийци на сексуалното желание. Те могат да намалят интимната възбуда, да възпрепятстват постигането и поддържане на ерекция, и да попречат на сексуалната близост. С оглед на това е нужно да предприемете мерки за овладяване на нервността и контролиране на стреса. Те включват:

  • фокусиране върху физическите усещания по време на полов акт, а не върху сексуалното представяне
  • спортуване
  • набавяне на качествен сън
  • подобряване на отношенията с партньора
  • медитиране
  • отдаване на любими занимания
  • провеждане на психотерапия

Откажете цигарите

Тютюнопушенето е предпоставка за високо кръвно налягане и поява на сърдечни проблеми, които на свой ред водят до еректилни нарушения. Освен това само по себе си то е рисков фактор за еректилна дисфункция.

Banner

Анализ от 2015 г. на 13 проучвания върху пушенето и показателите за сексуалната активност установява, че отказването на цигарите помага за справянето със сексуалните проблеми и за подобряване на сексуалната функция.

Спортувайте и живейте активно – това са изпитани съвети за полова мощ

Редовните тренировки и въобще всяка физическа активност благоприятстват физическото и психическото здраве, които са пряко свързани със сексуалната функция. Те помагат да се овладее тревожността и да се намалят стресовите нива. Противодействат на рисковите фактори за развитие на сърдечни заболявания. И не на последно място – повишават самочувствието и самооценката.

Тренирайте мускулите, отговорни за ерекцията

Поддържането на мускулите на тазовото дъно във форма ще ви помогне да подобрите потентността. Лесно ще установите къде са разположени те, като прекъснете неколкократно струята на урината, докато уринирате. Мускулите, които се активират, са именно тези, които трябва да упражнявате. Свивайте и отпускайте въпросните мускули ежедневно, без да уринирате. Започнете с 5 стягания 10 пъти дневно. Постепенно увеличавайте стяганията, докато достигнете до 10.

Доверете се на силата на природата – един от най-ценните съвети за полова мощ при мъжете

Природата е подготвила решение за подобряване на потентността. Доверете ѝ се и опитайте Камагра / Kamagra® – изцяло растителен продукт, който ще ви помогне да сте номер едно в спалнята. Благодарение на рационалната комбинация от активни съставки с допълващо действие – Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg, този природен дар:

  • оказва положително въздействие върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото
  • усилва чувствеността на сетивата
  • поддържа половата, физическата и психическата мощ

Продуктът има висок профил на безопасност и е подходящ за продължителна употреба. Приемът е удобен. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Обикновено са необходими 4 седмици на редовен прием за получаване на оптимален резултат. Наличен е в аптеките в страната и в онлайн магазин МоМо на адрес www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.