повишаване на либидото жени

Повишаване на либидото – съвети за жени

4.7
(19)

Следващите редове са за всички онези жени, които се стремят към повишаване на либидото. Ако и вие сте една от тях, информацията в статията ще ви е от полза. Нашите препоръки ще ви помогнат да възвърнете желанието за интимни ласки.

Жени, включете в менюто си храни за повишаване на либидото

Става въпрос за т.нар. афродизиаци – вещества или храни, които отварят апетита за любов. Едни от най-ярките примери са:

  • ягодите и малините, чиито малки семена са голям източник на цинк, минерал, който повишава сексуалното желание
  • ядките, които освен цинк съдържат магнезий – вещество с не по-малка роля за усилване на либидото
  • суперхраната авокадо, която благодарение на високото количество витамин Е подобрява кръвообращението на влагалището, а оттам улеснява сексуалната възбуда
  • динята, чиято консумации отпуска кръвоносните съдове, увеличава притока на кръв към половите органи и така помага за увеличаване на желанието за секс
  • шафран, подправка, която доказано повишава либидото поради веществото кроцин
  • стриди, морски дарове, които увеличават нивото на допамин в тялото и така стимулират както мъжкото, така и женското либидо

За всички вас, жени, любителки на спорта – правете упражнения за повишаване на либидото

Дами, фокусирайте се основно върху упражнения за укрепване на мускулите на тазовото дъно. Някои от тях са изключително лесни за изпълняване в домашни условия. Убедете се сами:

Banner

Повдигане на таза

Легнете на постелка на пода и поставете възглавница под кръста. Сгънете колене, а ръцете дръжте до тялото с длани към земята. Повдигнете таза нагоре, докато се образува права линия между коленете, бедрата и торса. Не отлепяйте главата и раменете от пода. Задръжте няколко секунди и бавно и контролирано се върнете в начална позиция. Повторете 10 пъти.

Контролирани контракции

Застанете на крака и ръце. Опрете челото си в постелката, избутайте седалището нагоре и стегнете корема. Пъпът не бива да променя съществено позицията си, ако сте стегнали коремните мускули. Останете така 8 секунди, отпуснете бавно и повторете 10 пъти.

Разчупете рутината – съвет от нас към всички жени, чиято цел е повишаване на либидото

Монотонността убива сексуалната тръпка, а оттам и либидото. Ето защо е добре да я прогоните, колкото е възможно по-скоро. За целта:

  • не пропускайте сексуалната игра
  • използайте секс играчки
  • опитайте нови пози от Кама Сутра

На последно място, но не и по важност – жени, доверете се на…

Камагра / Kamagra® – изцяло природен продукт с благотворен ефект върху сексуалните функции. Редовният му прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене:

  • повишава либидото
  • подобрява сексуалната, физическата и психическата кондиция
  • усилва чувствеността на сетивата, което е предпоставка за разтърстващ оргазъм

Положиелният ефект на продукта се дължи на комплексното действие на стандартизираните екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg, Женшен 100 mg във всяка капсула. Това са едни от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените.

Освен че е ефективен, продуктът е 100% безвреден. Има отлична поносимост и е подходящ за дълговременна употреба.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.