ниско либидо жени

Ниско либидо при жени – повишаване с природни средства

4.7
(20)

Смята се, че между 40-50% от всички жени по света поне веднъж в живота си страдат от ниско либидо. Заради голямото разпространение на проблема и факта, че по-голямата част от засегнатите не търсят лекарска помощ, ще дадем няколко естествени решения.

Начини за повишаване на ниско либидо при жени по естествен път

Пиене на чай от джинджифил с канела

От древни времена на джинджифила му се носи славата на мощен афродизиак. Причудливият корен разпалва желанието за секс, като подобрява кръвообращението в областта на таза. Това обаче не е всичко! Той има способността да усилва чувствеността на сетивата.

Banner

Канелата на свой ред усилва кръвотока в областта на гениталиите и така повишава възбудата. Има сведения, че намалява риска от сексуални проблеми.

Поради всичко казано дотук, чаят от канела с джинджифил се смята за мощно оръжие срещу ниско либидо при жените. За приготвянето му са нужни 50 гр джинджифил, 1 пръчка канела и 1,5 л минерална вода. Джинджифилът се бели и се реже на тънки филийки. След това се слага във вряща вода за 15-20 минути. Добавя се канелата. Накрая течността се прецежда и се подслажда с мед или кафява захар на вкус.

Прием на запарка от ванилия и кардамон срещу ниско либидо при жени

Чаят от ванилия и кардамон се използва като средство за повишаване на либидото. Причини за това не липсват. Ванилията събужда чувствеността и стимулира сетивата, а кардамонът благодарение на съдържащия се в него цинк – стимулира активността на женските полови клетки. За направата на чая са необходими 5 смлени семена кардамон, 1 с.л. ванилия на прах, 1 с.л. мед и 125 мл вода. Кардамонът и ванилията се прибавят във врялата вода. Престояват там около 10 минути. Течността се прецежда и се овкусява с малко мед.

Нанасяне на масажни масла с афродизиачен ефект

Някои етеричните масла с афродизиачни свойства успешно се използват за повишаване на женското либидо по естествен начин. С най-добър ефект са маслото от канела, жасмин, ванилия и роза. Важно е, преди да се нанесат върху кожата да се разредят с натурално масло (кокосово, бадемово или зехтин).

Природен продукт с клинично доказано действие срещу ниско либидо при жените

Специалистите у нас препоръчват на дамите да повишат сексуалното желание с помощта на Камагра / Kamagra®. Това е 100% натурален продукт, който оказва благотворно влияние върху сексуалните функции на мъжете и жените. Положителният ефект на продукта се дължи на съдържащите се в него екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките взаимно се допълват и усилват своето действие. Резултатът е по-високо либидо и по-добри сексуални способности. По-голямо сексуално удоволствие, висока психическа и физическа издръжливост.

Продуктът е предвиден за дългосрочно решение и затова е препоръчителен по-продължителен прием. Напълно безопасен е дори при дълговременна употреба.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 20

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.