мъжки полов хормон

Повишаване на тестостерона – главният мъжки полов хормон

4.7
(19)

Тестостеронът, основният мъжки полов хормон, често е синоним на мъжественост. Той е отговорен за развитие на вторичните полови белези при мъжете през пубертета, мъжката потентност и нормалната сексуална функция. Ето защо нивото му трябва да е в норми според стадия на развитие и възрастта. В случай че е налице спад в неговото количество, което се случва с напредване на възрастта, стойностите могат да бъдат нормализирани с изцяло природни средства. Вижте 3 от тях.

Цинк

Този микроелемент, който се съдържа в значителни количества в простатата, тестисите и семенната течност, е от изключително важно значение за поддържане на репродуктивната функция при мъжете. Той участа в синтеза на тестостерон в мъжкия организъм, който на свой ред влияе на либидото. Много мъже страдат от нисък тестостерон заради недостиг на цинк. С оглед на последното много учени препоръчват допълнителен прием на цинк за нормализиране на тестостерона. Препоръчителната дневна доза цинк на ден е между 30 и 45 mg.

Трибулус терестрис – едно от най-добрите природни решения за увеличаване на тестостерона, основният мъжки полов хормон

Тази билка, позната още като Бабини зъби, от векове се използва в аюрведичната медицина като афродизиак, а в народната медицина като натурално средство за сексуална мощ. Има клинични доказателства, че лековитото растение е от полза за мъжете с нисък тестостерон. Проучване от 2012 г. сочи, че приемът на 6 g екстракт от корен на Трибулус терестрис в продължение на 60 дни повишава тестостероновите нива с 16%. Едновременно с това подобрява качеството на ерекцията и увеличава честотата на сексуалните контакти при мъже с нисък брой сперматозоиди. Оптималната дневна доза Трибулус терестрис е 100-250 mg.

Banner

Мака

Маката е суперхрана, която от ден на ден става все по-популярна. Това растение от семейство Кръстоцветни, което расте в Андите, е известно като естествен афродизиак. Славата му не е случайна. То стимулира сексуалното желание при мъжете и жените, и нормализира нивата на тестостерон в организма на представителите на силния пол. Клинични изследвания потвърждават позите му за сексуалното здраве. Това обаче не е всичко! Маката повлиява благотворно цялата ендокринна система, повишава жизнената аенергия и тонуса. Нужната дневна доза е между 3 и 6 g.

Изцяло природен продукт с високо съдържание на Трибулус терестрис и Мака за естествено повишаване на основния мъжки полов хормон
тестостерон и подобряване на сексуалните функции

Доказани специалисти по мъжко здраве у нас препоръчват Камагра / Kamagra® на мъжете с нисък тестостерон. Този продукт с естествен произход е създаден след години научна и развойна дейност в помощ на хората със смущения в сексуалната функция. Благодарение на мощната си природна формула с екстракти от Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg той се прилага успешно при:

  • еректилна дисфункция
  • нарушена сексуална способност
  • ниско либидо при мъже и жени
  • преждевременна еякулация
  • нарушена репродуктивна способност

Редовният и продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене оказва благотворно въздействие върху сексуалната способност, поддържа половата, физическата и психическата мощ. Няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.7 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.