либидо напитки

Либидо до небето с 3 вкусни плодови напитки

4.8
(17)

В следващите редове ще ви представим 3 напитки с афродизиачни свойства, с чиято помощ можете да изстреляте своето либидо до непознати висини.

„Ела насам“

За да приготвите този дързък плодов коктейл, се нуждаете от 1 узряло манго, ¼ папая, 1 чаша овесено мляко, 12 гр мака и мед на вкус. Блендирайте съставките до получаване на хомогенна смес и се насладете на божествения вкус, който ще ви изпрати в рая. Още след първата глътка ще се почувствате съживени и изпълнени с енергия за нови сексуални подвизи. Това едва ли е учудващо предвид факта, че мангото и папаята имат стимулиращи и афродизиачни свойства. Снабдяват организма с калории и го енергизират.

Маката помага при борба с импотентността и доказано подобрява сексуалната функция, а медът повишава енергийните нива в тялото и издръжливостта в леглото.

Banner

„Скрита наслада“ – една от невероятните напитки, които имат способността да усилват мъжкото и женското либидо на момента

За приготвянето на възбуждащата напитка са ви нужни ½ авокадо, 1 чаша портокалов сок и 1 банан. Сложете съставките в блендер и ги разбийте добре. След това пресипете течността в чаша, изпийте на малки глътки и се впуснете в сексуални подвизи. Ето и тайната на плодовата наслада. Авокадото и портокалът съдържат високо количество антиоксиданти, които подобряват кръвообращението и така засилват сексуалната активност. Бананът е богат на калий и увеличава желанието за интимност. Ползите на вкусния плод обаче не се изчерпват само с това. Благодарение на ензима бромелаин той повишава либидото, а с помощта на витамините от група B покачва нивото на енергия в организма.

„Любовен екстаз“

А сега ето и нещо вечерно, с което да се подготвите за любовни подвизи. Смесете 1 чаша мускатово вино, 1 чаша коняк, 250 мл литър мляко, ¼ чаша сметана и захар. Добавете малко настърган женшен и индийско орехче. Пийте с удоволствие и мярка, и разгорещете страстите.

Усилване на ефекта на посочените напитки за по-високо либидо

Специалистите по сексуално здраве у нас препоръчват Камагра / Kamagra® като средство на първи избор за повишаване на мъжкото и женското либидо. Ефективността на този природен продукт е съизмерима с тази на широко предлаганите в търговската мрежа синтетични продукти за усилване на сексуалното желание. Ефектът обаче е дълготраен и липсват нежелани ефекти и странични реакции.

Мощното действие на този природна виагра се дължи на рационалната комбинация от стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Това са 4 от най-добрите природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Съчетани в едно те усилват физическата и психическа мощ, допринасят за по-голямо сексуално удоволствие, по-дълъг и пълноценен сексуален контакт.

Продуктът има удобен прием. Дозира се по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Подходящ е за дълговременна употреба.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 17

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.