либидо коронавирус

Либидо – негативно повлияно от новия коронавирус!

4.8
(16)

Да, върлуващият коронавирус 2019-nCoV оказва негативно влияние дори върху нашето либидо. Ще предоставим научни доказателства и проучвания в подкрепа на това твърдение, ще посочим основните причини за случаващото се и ще дадем няколко възможни решения. Да започваме!

Доказателства за негативния ефект на пандемията от коронавирус върху мъжкото и женското либидо

Ниското либидо по време на ковид пандемията е тема, за която постоянно се появяват нови и нови доказателства.

Все по-малко хора се обръщат към секса, за да преборят стреса, страховете и тревожността, породени от коронавируса. Това показват предварителните резултати от проучване за оценка на психическото здраве в настоящата пандемична ситуация, проведено сред 3000 американци.

Всеки 4-и е изпитвал или е имал намалено сексуално желание през първата вълна на COVID-19 миналата зима. Това сочи друго проучване сред 459 души в Китай, публикувано през юли 2020 г. в The Journal of Sexual Medicine. Близо 37% от участниците споделят за спад на сексуалната активност, като 32% от мъжете и 39% от жените съобщават, че не изпитват наслада от секса.

Възможни причини за ниско либидо през пандемията от коронавирус

Либидото не е константа. То варира в зависимост от възрастта, теглото, начина на живот, самооценката, личните убеждения, качеството на ежедневните отношения с партньора. Пандемията допълнително усложнява ситуацията. В допълнение към всичко изброено се добавят:

  • стресът, безпокойството и склонността към изпадане в депресивни състояния
  • масовото връщане при родителите след началото на пандемията
  • липсата на сигурност в работата или оставането без работа
  • еднообразието
  • намалената двигателна активност

Препоръки за повишаване на женското и мъжкото либидо по време на пандемията от коронавирус

Добър начин да се увеличи сексуалното желание е:

Безопасно природно средство за усилване на мъжкото и женското либидо

Все повече специалисти по сексуално здраве у нас препоръчват Камагра / Kamagra® за засилване на сексуалното желание и удоволствието от секса. Това е изцяло природен продукт, алтернатива на конвенционалните медикаменти за повишаване на либидото. Отличава се с отлична поносимост и висок профил на безопасност.

Продуктът допринася за подобряване на сексуалния живот благодарение на уникалната си формула. Всяка капсула доставя на организма оптимално количество от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените:

  • Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg
  • L-аргинин 150 mg
  • Мака 100 mg
  • Женшен 100 mg

Съставките допълват и взаимно усилват своето действие. Съчетани са така че да усилват чувствеността на сетивата и да поддържат половата, физическата и психическата мощ.

Продуктът е предвиден за дългосрочно решение. За оптимални резултати се препоръчва продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.8 / 5. Брой гласове: 16

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.