кога се появява еректилна дисфункция

Кога се появява еректилна дисфункция – 3 предпоставки

5
(1)

За да предотвратим проблемите в леглото, е добре да знаем кога се появява еректилна дисфункция. На първо място е важно да уточним, че постигането на ерекция е сложен процес, който се осъществява на няколко нива. Всичко от емоциите и отделящите се хормони, през нервните окончания и кръвоносните съдове трябва да работи в синхрон, за да може половия контакт да се осъществи. Еректилната дисфункция е „феномен“, с който почти всеки мъж се сблъсква в даден етап от живота. Но когато състоянието често проваля интимните ви контакти се превръща в здравословен проблем, който не бива да пренебрегвате.

За щастие в повечето случаи господата са напълно способни да поемат нещата в свои ръце и да неутрализират част от факторите, които водят до невъзможност за постигане и поддържане на задоволителна ерекция. В следващите редове ще разберете как.

Нека видим най-честите „виновници“ за еректилна дисфункция

Обикновено еректилната дисфункция е резултат от един или няколко фактора, които в комбинация успяват да „убият“ мъжествеността. Често сексуалните неуспехи са отражение на здравословен проблем, чието решение ще подобри и представянето в леглото.

Banner

Кога се появява еректилна дисфункция – при разклатено сърдечно-съдово здраве

Високото кръвно налягане и сърдечните заболявания са лидер в класацията за причини на еректилна дисфункция. А първопричината за кардиоваскуларните проблеми обикновено е една – стесняване на кръвоносните съдове поради натрупване на атеросклеротични плаки по стените им. Когато артериите са стеснени, при възбуда кръвта трудно преминава през тях, за да достигне до половия член и да предизвика ерекция. Всъщност еректилната дисфункция е един от най-ранните признаци за хипертония и други сърдечно-съдови заболявания. Апелираме да й обърнете внимание навреме!

Диабет

Изследване, публикувано в списанието „Diabetes Care“, установява, че 58% от мъжете с диабет често се оплакват от невъзможност за постигане и поддържане на задоволителна ерекция. Еректилната дисфункция при диабетици се случва, когато кръвната захар не се контролира и постепенно уврежда кръвоносните съдове и нервните окончания. Особено висок е риска при мъжете, които страдат от диабет в комбинация с хипертония и/или затлъстяване.

Нисък тестостерон

Тестостеронът е основния полов хормон при мъжете. Ако нивата му паднат под нормалните граници, резултатът може да бъде еректилна дисфункция. Според насоките на Американската урологична асоциация мъжете, които имат анамнеза за анемия, загуба на костна плътност, диабет, химиотерапия, лъчетерапия на тестисите, ХИВ или анамнеза за хронична употреба на наркотици, са изложени на риск от нисък тестостерон. Ще познаете, че хормона е под нормата при спад в енергията, намалена издръжливост, зрителни промени, депресия, ниска мотивация, влошена концентрация и памет, раздразнителност, намалено сексуално влечение и промени в еректилната функция. При съмнения за нисък тестостерон се препоръчват кръвни изследвания за проверка на нивата му.

След като споделихме кога се появява еректилна дисфункция, вижте как да й противодействате

Успешното лечение на основното заболяване е ключът към възвръщане на нормалната сексуална функция при мъжете. Към откриването и овладяването на първопричината за проблема, специалистите препоръчват да добавите прием на Камагра / Kamagra®. Това е изцяло природен продукт със силно изразен положителен ефект върху половата система и сексуалния живот. В основата на успеха на натуралното средство стоят 4 от най-мощните природни съставки с отношение към сексуалното представяне при мъжете и жените. Всяка капсула комбинира стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Иновативната формула повлиява благотворно качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото.

Продуктът е дългосрочно решение на проблемите в леглото и няма моментен ефект. За постигане на оптимални резултати е желателен продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.