как да повишим либидото на жената

Как да повишим либидото на жената в менопауза?

5
(1)

При навлизане в менопауза въпросът „Как да повишим либидото на жената?“ излиза на дневен ред. Обикновено с напредването на годините сексуалното влечение и при двата пола намалява постепенно. Но дамите са 3 пъти по-предразположени към намалено желание за интимен контакт, чиято проява обикновено започва в периода около навършването на 50 години.

Намалено сексуално желание при жените в менопауза

Често причината за намалено сексуално желание по време на менопауза се крие в хормоналните промени, които настъпват в женското тяло в този период. Спадът в нивата на половите хормони затруднява възбудата при някои жени. Ниските нива на женския полов хормон естроген могат да предизвикат и вагинална сухота, която намалява удоволствието от половия акт.

Навлизането в менопауза е съпътствано от редица физически промени, които също могат да намалят либидото на жената. Сред най-често срещаните оплаквания са горещите вълни и нощното изпотяване. Жените с такива симптоми по-често страдат от хронична умора и намалена сексуална мотивация. За да се почувстват отново женствени и желани, менопаузалните дами могат да се доверят на продуктите от серия Феминорм.

Banner

Не на последно място жените в менопауза трябва да обърнат особено внимание на психическото благосъстояние. Този период от живота на нежния пол се характеризира с повишена раздразнителност, честа смяна на настроенията и склонност към депресивни състояния. Посочените неразположения внасят допълнителен стрес в живота на дамите и имат негативен ефект върху сексуалния им живот.

Практически съвети как да повишим либидото на жената в менопауза

  • Говорете открито с партньора си
  • Използвайте някои нововъведения в сексуалния живот
  • Тренирайте редовно

Откритата комуникация между партньорите е в основата на здравата сексуална връзка. Затова при проблеми, като липса на желание за секс, трудна възбудимост и други интимни смущения, споделете тревогите и желанията си с човека до вас.

Някои жени могат да добавят използването на лубрикант при сексуален контакт. Той облекчава вагиналната сухота, намалява болката и дискомфорта по време на полов акт. При понижено либидо на жените в климакс се препоръчва да бъдат смели и да изпробват нови неща в любовния си живот. Експериментът може да се окаже успешен и да засили сексуалното желание.

Упражненията помагат в борбата с излишните килограми, които могат да се отразят негативно върху самочувствието на дамите, и подобряват настроението. По време на тренировка тялото ви отделя ендрофини, които предизвикват положителни емоции и намаляват стреса. В началото заложете на по-леки упражнения без да се претоварвате, но се старайте ежедневно да отделяте време за физическа активност.

Природен продукт оказва благоприятен ефект върху сексуалното желание при жени в менопауза

За повишаване на сексуалното желание, жените в менопауза могат да разчитат на подкрепата на Камагра / Kamagra®. Продуктът е предназначен за дългосрочно справяне със сексуалните нарушения и при двата пола. Съдейства за увеличаване на либидото и постигане на по-лесна възбуда чрез преодоляване на психическите и физическите фактори, които провокират сексуални смущения. Подпомага по-доброто представяне в леглото, усилва удоволствието от сексуалния акт и подобрява оргазмичната функция. Всички свои мощни действия, продуктът дължи на рационалното съчетание на четири природни съставки с отношение към сексуалните дисфункции. Това са чисти екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис, L-аргинин. Всяка от съставките е с насоченост към установяване на по-добър хормонален баланс и подобряване на сексуалните функции на жените в менопауза. Комбинацията им оказва траен ефект без рискове за здравето.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 1

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.