за еректилна дисфункция

Здравословни проблеми, причина за еректилна дисфункция

4.6
(19)

Редица болести пряко или косвено стават причина за еректилна дисфункция при мъжете. Нека видим основните заболявания, които могат да доведат до импотентност.

Диабет

Неконтролираният диабет и последващите хронично високи нива на глюкоза в кръвта увреждат кръвоносните съдове и нервите в тялото. Това създава условия за поява на проблеми с ерекцията при мъжете с диабет. И числата го доказват. Мъжете диабетици са 3 пъти по-предразположени към развитие на еректилна дисфункция в сравнение със здравите мъже. Признаците на импотентност обикновено се появяват в младостта и се задълбочават с възрастта.

Сърдечно-съдови заболявания – водеща причина за еректилна дисфункция

Еректилната дисфункция е често срещана при пациенти със сърдечно-съдови заболявания. Тя дори предшества исхемичната болест на сърцето в 60% от случаите. Това е едно от най-честите сърдечни заболявания, при което се наблюдава увреждане на сърцето в резултат на недостатъчното му снабдяване с кислород. Основната причина за намаленото кръвоснабдяване на сърдечния мускул е атеросклерозата. Хроничното прогресиращо заболяване се характеризира със стеснение на лумена на големите артерии вследствие отлагането на мастни плаки по стените им.

Banner

Артериите, които доставят кръв към пениса, са много по-малки от тези, които кръвоснабдяват сърцето. Ето защо функцията им може да бъде нарушена по-рано и мъжете с атеросклероза да срещнат трудности при постигане на ерекция.

Злокачествено заболяване на простатата

Злокачественият тумор с произход от клетките на простатната жлеза при мъжа сам по себе си не е причина за поява на еректилни проблеми. Лъчетерапията, хормоналната терапия и операцията за неговото отстраняване обаче могат да създадат проблеми при получаване и поддържане на ерекция. В болшинството от случаите трудностите са временни и отшумяват след прекратяване лечението на основното заболяване.

Бъбречни заболявания

Тази голяма група заболявания сериозно разстройва хормоните и кръвоснабдяването, което създава предпоставка за възникване на проблеми с ерекцията.

Неврологични нарушения

Болестта на Паркинсон, болестта на Алцхаймер и множествената склероза могат да доведат до еректилна дисфункция. Причината за това е, че всички те сериозно възпрепятстват способността на мозъка да предава сигнал за възбуда на пениса.

След като ви информирахме за най-честите здравословни причини за еректилна дисфункция при мъжете, ще посочим и начинa за преодоляване на сексуалните проблеми

Успешното лечение на основното заболяване е ключът към възвръщане на нормалната сексуална функция при мъжете. Приемът на Камагра / Kamagra® също е от огромна полза за справяне с еректилната дисфункция. Този природен продукт има силно изразен положителен ефект върху половата система и сексуалния живот. Благотворното му въздействие е безспорно и доказано. В основата на успеха на продукта стоят 4 от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Благодарение на своя взаимодопълващ и усилващ ефект съставките влияят благотворно върху качеството на ерекцията, сексуалната способност и либидото.

Продуктът предоставя дългосрочно решение, а не моментен ефект. За постигане на оптимални резултати е желателен продължителен прием по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Няма противопоказания.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.