еректилна дисфункция при диабет

Еректилна дисфункция при диабет – ето какво да правите

4.6
(19)

Ако сте един от многото засегнати от еректилна дисфункция при диабет, то вероятно се чудите как да се справите с този смущаващ проблем. Тук сме, за да ви кажем, че решение има и то е във вашите ръце! Ето как да достигнете до него.

Уведомете вашия лекар за здравословния проблем

Много мъже се притесняват да споделят с лекуващия лекар, че проявяват симптоми на еректилна дисфункция. Не страдайте мълчаливо. Не позволявайте на неудобството да ви попречи да потърсите лекарска помощ. Един малък разговор със специалист може да доведе до голяма положителна промяна. Лекарят ще идентифицира основните причини, довели до състоянието и ще ви насочи към лечение, което отговаря на вашите нужди.

Дръжте диабета под контрол

Като поддържате стабилни нива на кръвната захар, ще предотвратите увреждане на нервите и кръвоносните съдове и произтичащото от това влошаване на еректилните проблеми. Освен това ще подобрите общото си състояние и ще повишите качеството си на живот. С оглед на казаното дотук, силно ви препоръчваме да се посъветвате с вашия лекар за най-добрите начини, по които можете да контролирате глюкозата в кръвта.

Banner

Идентифицирайте и лекувайте другите здравословни проблеми

Диабетиците често имат редица придружаващи заболявания, които задълбочават смущенията на сексуалната функция. В случай че имате друг подлежащ здравословен проблем, вземете спешни мерки за неговото разрешаване.

Прегледайте лекарствата, които приемате – важна стъпка за справяне с еректилна дисфункция при диабет

Редица медикаменти, вкл. антидепресанти и лекарства за високо кръвно налягане, като страничен ефект могат да доведат до задълбочаване на сексуалните дисфункции. Ето защо е нужно да помолите вашия лекар да ги замени с по-безопасна алтернатива.

Потърсете помощ от психолог

Тревожността и стресът утежняват сексуалното разстройство и отношенията с интимния партньор се обтягат. Именно поради това ви приканваме да се обърнете към специалист по психическо здраве, който да ви помогне да намалите безпокойството.

Безвреден природен продукт за успешно преодоляване на еректилна дисфункция при диабет

Уролози и специалисти по мъжко здраве у нас препоръчват приема на Камагра / Kamagra® като метод за ефективно и безопасно лечение на еректилни смущения при диабет. Този изцяло натурален продукт възвръща нормалното сексуално поведение и желание по естествен път. В основата на ефективността стоят 4 от най-мощните природни вещества с отношение към сексуалната дисфункция при мъжете и жените. Всяка капсула от продукта съдържа стандартизирани екстракти от Трибулус терестрис (Бабини зъби) 250 mg, L-аргинин 150 mg, Мака 100 mg и Женшен 100 mg. Съставките взаимно допълват и усилват своето действие. В резултат притока на кръв към половите органи се подобрява, либидото се повишава, енергията и издръжливостта нарастват.

Действието на продукта настъпва постепенно. За постигане на оптимални резултати е желателно да се приема продължително време по 1 капсула до 3 пъти дневно, след хранене. Наличен е в аптеките, в магазини „Здраве и природа“ и електронен магазин МоМо – www.momo.bg.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 19

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.