афродизиак за жени

Афродизиак за жени и мъже – опитайте тези 4 храни!

5
(2)

Най-добрият афродизиак за жени и мъже е любовта! Но ви съветваме в месеца на влюбените да опитате и тези храни, които повишават сексуалния апетит и при двата пола.

Стриди

Стридите са добре познат афродизиак. Извоювали са си челно място в списъка с храните, които повишават либидото, благодарение на високите количества цинк, които съдържат. Счита се, че този минерал има свойството да регулира нивата на мъжкия полов хормон тестостерон, който отговаря за сексуалната възбуда и при двата пола. Още една полза от приема на цинк за представянето в леглото е, че минералът повишава нивата на допамин в организма. Този невротрансмитер е свързан със сетивата за удоволствие. Проучвания установяват, че високите нива на допамин са предпоставка за по-горещи интимни преживявания. Стридите съдържат и омега-3 мастни киселини, които засилват кръвообращението, включително в интимната зона, подобряват функцията на тестисите и помагат справянето с еректилната дисфункция.

Шафран – афродизиак за жени и мъже

Тази индийска подправка е добре известна с вкусовите си качества. Но малцина са запознати с ползите от консумацията на шафран за интимния живот! Според проучване, публикувано в „Phytomedicine“, група мъже, които са имали еректилна дисфункция, са получавали таблетка шафран от 200 милиграма всяка сутрин в продължение на десет дни. След изтичане на изследователския период учените установяват, че таблетките шафран имат положителен ефект за подобряване на еректилната функция. По-конкретно, терапията спомогнала за увеличаване броя на ерекциите и продължителността на всяка от тях.

Друго проучване, публикувано в „Human Psychopharmacology“, установява, че 30 милиграма шафран на ден се свързват с повишена възбуда при жените и с подобряване на естественото овлажняване на влагалището.

Горски плодове

Горските плодове могат да подсладят интимния живот, като с най-големи ползи в тази посока се свързват къпините. Тайната на благоприятното им действие е в богатия на флавоноиди състав. Тези природни съединения се свързват с подобряване на кръвообращението и предотвратяване на еректилната дисфункция при мъжете. Изследване от „Pharmacognosy Review“ установява още, че флавоноидите могат да подобряват качеството на спермата и оттам плодовитостта на господата.

Спанак

Похапвайки спанак, доставяте на организма фолиева киселина и магнезий. Тези вещества повишават либидото и подобряват притока на кръв към половите органи. Зеленчукът също така се свързва с ползи за нормализиране на високото кръвно налягане – една от предпоставките за еректилна дисфункция при мъжете. Не на последно място редовната консумация на спанак намалява нивата на оксидативен стрес в организма, който е пряко свързан с по-висок риск от безплодие.

Универсален природен афродизиак за жени и мъже в една капсула

Камагра / Kamagra® е ефективно решение за повишаване на либидото при мъже и жени. Това натурално средство съчетава най-мощните природни екстракти с действие, насочено към преодоляване на сексуалните дисфункции. В състава му са комбинирани висококачествени екстракти на Мака, Женшен, Трибулус терестрис и аминокиселината L-аргинин. При редовен прием ползите са за повишаване на сексуалния апетит, снемане на психическото и физическото напрежение и подобряване на половата мощ. Продуктът е предназначен за дълготрайно справяне с най-разпространените сексуални смущения и при двата пола и по-силно удовлетворение при интимен контакт. Няма данни за противопоказания и странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 5 / 5. Брой гласове: 2

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.