подобряване на потентността при мъжете

Естествено подобряване на потентността при мъжете

4.6
(18)

Естествените методи за подобряване на потентността при мъжете действат не само за повишаване на половата мощ, а и за укрепване на общото здраве.

Редовно спортуване за подобряване на потентността при мъжете

Физическата активност носи множество позитиви за здравето. Редовното ѝ практикуване подобрява работата на сърдечно-съдовата система, увеличава мъжката полова мощ и сексуално желание. Мъжете, които водят заседнал начин на живот, лесно се уморяват по време на полов акт, като това може да провали сексуалното изживяване. Наднорменото тегло и затлъстяването оказват влияние върху мъжкия полов хормон тестостерон. Ниските му нива се свързват с еректилни нарушения и намалено либидо.

Отказване от вредните навици

Пушенето и твърде високата консумация на алкохол вредят на потентността и това е научно доказан факт. Употребата на тютюневи изделия води до стесняване на кръвоносните съдове и влошаване на кръвообращението. Тези нарушения могат да предизвикат проблеми с потентността. Вредите от злоупотребата с алкохол се изразяват в сексуални дисфункции при мъжете и жените.

Banner

Избягване на стреса и хроничното напрежение

Стресът се счита за основен психогенен фактор за поява на сексуални проблеми. Хроничният стрес и напрежение могат да доведат до еректилна дисфункция. Да намалят или напълно „убият” либидото, и да причинят оргазмични нарушения и при двата пола. Стресът стимулира производството на стресови хормони, които потискат сексуалното желание и полова мощ. За да се защитят, мъжете е нужно да се стараят да овладяват стресовите ситуации и да свалят напрежението чрез добри практики. Сред тях са спорт, релаксиращи техники, разговори с близки и приятели.

Набавяне на витамини от група B

“B комплекс” съдържа 8 витамина с ключови за здравето роли. Те помагат на тялото да функционира правилно и повлияват леките сексуални дисфункции. Допринасят за регулиране на половите хормони, подобряване на настроението и засилване на либидото. Ако се спазва пълноценна диета, няма нужда да се приема “B комплекс” под формата на хранителна добавка. Витамини B могат да се набавят чрез консумация на яйца, пълнозърнести храни, млечни продукти, зърнени култури, ядки. Добри източници са и бананите, авокадото, цитрусовите плодове и зелените листни зеленчуци.

Природно решение за естествено подобряване на потентността при мъжете

За да увеличат потентността си, представителите на силния пол могат да се доверят на природните средства. За да изберат от множеството продукти на пазара, те трябва да следват няколко важни критерия. Необходимо е продуктът да съдържа единствено натурални съставки с високо качество. Да има доказан в практиката ефект. Да предоставя дълготрайно решение на сексуалните проблеми и най-важното – да бъде напълно безопасен за здравето. На всички изисквания отговаря продукт за мъжка потентност №1 у нас – Камагра / Kamagra®. Той представлява мощна комбинация от съставки, всяка с действие, насочено към повишаване на мъжката полова мощ. Това са висококачествени екстракти от Мака, Женшен, Трибулус терестрис и L-аргинин. Благодарение на синергичния им ефект, продуктът увеличава потентността, засилва либидото и подобрява представянето в леглото. Спомага за снемане на стреса и достигане на по-голямо сексуално удоволствие и от двамата партньори. Трайно решава сексуалните проблеми, като подобрява ерекцията, овладява преждевременната еякулация и удължава кулминацията. Не проявява странични ефекти.

Колко полезна беше тази информация?

Кликнете върху звезда, за да дадете своята оцента!

Среден рейтинг 4.6 / 5. Брой гласове: 18

Няма гласували! Бъди първият, който ще оцени тази информация.

Не пропускайте полезни статии

Последвайте ни във фейсбук!

Съжаляваме, че тази информация не Ви е била полезна!

Бихме могли да подобрим информацията в тази публикация. Също така, вашето мнение ще окаже влияние върху бъдещи публикации...

Ако желаете, споделете с нас какво не Ви допадна в информацията.

Сподели:
Важно съобщение

Уважаеми клиенти,

Бихме искали да Ви информираме, че на българския пазар се предлагат продукти с търговско наименование Камагра, които нямат нищо общо с Оригиналния продукт Камагра, произвеждан от фирма Борола ООД.

В Борола ООД е разработена и внедрена интегрирана система за управление в съответствие с изискванията на международните стандарти ISO 9001:2015 и система за анализ на опасностите и контрол на критичните точки (HACCP), с което се гарантира високо качество и безопасност на произвежданите продукти, включително и на Оригиналния продукт Камагра.